Založ si blog

Voliť Smer je zradou odkazu Jána Kuciaka

Podľa súčasných prieskumov má strana Smer preferencie na úrovni od 15-19 %. Aj keď vo voľbách bývajú výsledky iné, už len fakt, že cca každý siedmy volič preferuje Smer je alarmujúce.

Príde mi, že ľudia zabudli na 21. február 2018. Po dvojnásobnej vražde bratislavská odnož ĽSNS, aktuálne rozlezená do hnutia Republika (Uhrík), Život – SNS (Taraba) a inde zverejnila status, citujem:  „V podstate bol popravený medzinárodný zločinec, ktorý sa nabúral do osobných údajov, mailov a osobných bankových účtov, ktoré sú chránené zákonom. Pochopte, že Kuciak bol len biely kôň sorossoidných rozvratných fondov.“ Až tak sa zľakli reakcie, že status vymazali. Lenže nechtiac prezradili svoju mentálnu výbavu.

Neverím, že je medzi voličmi Smeru až toľko podobných cynikov a obmedzencov. Skôr zabudli, alebo nechcú si spomenúť, aké politické prostredie vyprodukovali špičky Smeru v našej krajine. Korupcia, zločinecké bandy s bielymi goliermi, neschopná polícia, podplatení sudcovia a prokurátori, neschopné úrady čokoľvek riešiť – to všetko vytvorilo podmienky pre surovú vraždu novinára a jeho priateľky. Bez milosti, kruto, bez zaváhania.

Vinou polície a prokuratúry dnes nie sú súdy schopné dotiahnuť vec do konca. Prokurátor Šanta, namiesto toho, aby sa venoval prípadu, producíroval sa v médiách, televíznych besedách a ako sa ukázalo jeho cieľom bola kandidatúra na vyššie miesto… Jedinečné dôkazy, ktoré mohli byť zdokumentované v počiatočnom štádiu vyšetrovania nenávratne zmizli. Predčasné zatknutie Kočnera a spol. dnes „prináša“ ovocie. Súdy nevedia vyniesť iný rozsudok, kde hlavnou aktérkou je iba nezamestnaná žena, ktorá vládla podsvetím… Hlavní vinníci stále zostávajú skrytí.

Okrem kriminálnych zločinov majú Fico a spol. na rováši aj ekonomickú a sociálnu devastáciu. Ak priaznivcom Smeru chýbajú niekoľkocentové zvýšenia príspevkov pre najstarších dôchodcov, alebo nulové príspevky pre postihnuté deti, ktoré musia na internete žobroniť o peniaze na prežitie, je to hrôza. Alebo je tu istá nostalgia za tzv. sociálnymi istotami za „sociku“? Je to práve Smer, ktorý medzi najstaršou a menej vzdelanejšou generáciou šíri blud o tom, že za starého režimu bolo lepšie a udržiava ľudí v strachu.

Čo sa týka zahraničnej politiky (ktorú majú jeho priaznivci väčšinou v paži), jednoznačne by Smer Slovensko viedol do izolácie od civilizovaných štátov. Mnohí nevedia, že Strana európskych socialistov začala konanie na vylúčenie Smeru z ich radov. Pre zradu európskych sociálnych princípov, európskych hodnôt a otvorenú spoluprácu s extrémistami (ja dodávam s fašistami). Na mnohých zhromaždeniach vykrikujú šéfovia Smeru heslá proti našim spojencom, šíria nenávisť a strach. To všetko za prítomnosti exčlenov ĽSNS.

Všimli ste si, že Fico a jeho súputníci používajú dvojakú tvár a dvojakú reč? Vraj vydávajú iba politické vyhlásenia a je jedno, či sú pravdivé! V politike je dovolené všetko, hlavne získať moc, to je ich krédo. Že ich mnohých prichytili pri klamstve nezaváži, veď volič má pamäť len dva týždne dozadu…

Ján Kuciak odhaľoval zločiny smeráckych nominantov a pomaly sa približoval k samotným špičkám politickej strany Smer. Preto ho umlčali, preto musela zomrieť aj nevinná mladá dievčina!

Voliť Smer v septembrových voľbách je zrada ľudí, ktorí v roku 2018 zaplnili ulice, je to zrada odkazu Jána Kuciaka.

Môžem povedať iba jedno: spamätajte sa!

Prezidentské voľby sú o tom, či Slovensko zostane na mape Európy

12.03.2024

Nikdy neboli voľby prezidenta SR také dôležité, ako sú tieto. Vzhľadom na nehorázne výsledky parlamentných volieb a situáciu v Európe bude budúci prezident rozhodovať najmä o tom, či sa Slovensko udrží na mape civilizovaných krajín alebo sa vráti do čias Slovenského štátu respektíve do čias ruského impéria. Fico, Pelegrini a Danko so svojou polofašistickou svorkou [...]

Ruské zverstvá – Dmytrivka

18.12.2023

Na Ukrajine je hneď niekoľko dedín s názvom Dmytrivka. Dokonca aj v samotnom okolí Kyjeva sú dve, vzdialené len 45 min jazdy autom. Dmitrivka, ukrajinská dedinka v boroďanskom rajóne so 150 obyvateľmi, 20 minút autom juhozápadne od centra Boroďanky. Tichá, chudobná dedinka, akých sú na Ukrajine tisícky. Dedinské domčeky, drevené ploty, jedna asfaltová cesta stredom dediny, [...]

Ruské vojnové zločiny pokračujú

11.12.2023

V priemere Rusi spáchajú 160 vojnových zločinov každý deň. Ministerstvo vnútra Ukrajiny už viac ako 21 mesiacov odoláva ruskej totálnej ozbrojenej agresii. Za tento čas policajní vyšetrovatelia zaznamenali viac ako 102 000 vojnových zločinov Ruskej federácie. Informoval o tom minister vnútra Ukrajiny Ihor Klymenko. „V priemere je to každý deň 160. Medzi nimi je [...]

Volodymyr Zelenskyj

Oligarcha, ktorý podporoval Zelenského, je podozrivý z prípravy vraždy

08.05.2024 22:04

Vlani Kolomojskému urobili domovú prehliadku a vzali do vyšetrovacej väzby pre ekonomickú trestnú činnosť.

Boeing 747

A opäť Boeing. Stroju sa pri pristávaní nevysunul predok podvozku

08.05.2024 21:18

Nikomu sa nič nestalo, nehodu ale vyšetruje turecké ministerstvo dopravy.

plenkovič

Chorvátsku bude vládnuť aj krajná pravica. Plenkovič sa dohodol s Penavom

08.05.2024 20:40

Hnutie za vlasť povedie ministerstvo poľnohospodárstva a aj nové ministerstvo demografie.

petr pavel

Rusko rozpútalo rovnako ničivú vojnu, akou bola druhá svetová, uviedol Pavel a citoval Havla

08.05.2024 19:43

Vojnu na Ukrajine označil český prezident za ťažkú skúšku nielen pre Európu.

dubrava26

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 24
Celková čítanosť: 63317x
Priemerná čítanosť článkov: 2638x

Autor blogu

Kategórie