Založ si blog

Ruské zverstvá – na svojich

Je veľa zdokumentovaných zločinov ruskej nacistickej mašinérie na ukrajinskom civilnom obyvateľstve i na vojnových zajatcoch. Vraždy, znásilnenia, mučenie, psychický teror, krádeže detí či majetku čo do počtu prekročili 160 000 prípadov. To nie len charakter ruskej armády, ale celej ich spoločnosti.

Málo sa vie, a na Slovensku je to takmer tabu, o ruských zločinoch na vlastných vojakoch a vlastnom civilnom obyvateľstve. Ruskí vojaci zverejňujú na ruských i medzinárodných sieťach otrasné prípady násilia a vrážd, ktoré sa denne dejú v ruskej armáde. Nie je ušetrené ani civilné obyvateľstvo. Putin vypustil na slobodu džina z fľaše: tisícky vrahov, pedofilov, kanibalov a násilníkov sa z väzení vykúpili a stále vykupujú podpisom kontraktu s armádou. Dokonca dostali státisíce rubľov, aby boli ochotní ísť na smrť pod šikanou ruských veliteľov. Lenže nastal problém: v okrajových oblastiach Ruskej federácie i v kaukazských republikách prišli na to, čo ich v ruskej armáde čaká a že ich príchod domov bude v úbohej drevenej truhle s pozostatkami ktovie koho. Tak Putin zvýšil stávky a dnes sa za podpis v Petrohrade sľubuje už 2.4 mil. rubľov. Zdôrazňujem – sľubuje. Mnohé rodiny za padlého živiteľa rodiny nedostali nič.

Ruskí velitelia opakujú praktiky z čias II. svetovej vojny. Neposlušných vojakov donútia, aby si vykopali jamu v zemi a potom ich tam nútia ležať celkom nahých aj niekoľko dní. Väčšinou dotyčný vojak „príde k rozumu“, najmä keď sa to deje v zime. Najnovšie sa používajú vybagrované jamy pre skupiny vojakov alebo celé jednotky. Taký vojak potom „úplne dobrovoľne“ sprístupní veliteľovi aj svoj účet s náborovým príspevkom za podpis kontraktu. Lebo ako hovorí veliteľ, už ho nebudeš potrebovať…

6.marca 2024 Jevgenij Balickij, bývalý kapitán, bývalý ukrajinský politik, v súčasnosti „gaulaiter“ Záporožskej oblasti (spolu s 3 ďalšími oslavoval s Putinom „pripojenie“ okupovaných území k Rusku) priznal v TV 1 deportácie miestnych obyvateľov aj ruskej národnosti, vrátane detí a ich vymieňanie za ruských vojnových zajatcov. Podľa Ženevskej konvencie ide o vojnový zločin. Muži a niektoré ženy boli potom nútene nasadené na front.

Prápor ruských separatistov Pjatnaška je známy vraždením vojnových zajatcov, mučením miestnych obyvateľov a streľbou do vlastných pri ústupe z boja. Došlo to tak ďaleko, že ich kritizujú aj vlastní – napr. telegramové kanály Fighterbomber bývalého ruského dôstojníka či Vojenkor96 blízky exministrovi Šojguovi.

V čase prebiehajúcich bojov pri Avdijivke na niekoľkých ruských štátnych televíznych kanáloch vyzývali propagandisti Solovjev, Skabejevová a Putinova favoritka Simonjanová spolu so Šojguom ruských vojakov, aby v prípade hrozby straty pozície či zajatia spáchali samovraždu. Výsledkom sú stovky, možno tisíce samovrážd mladých Rusov často bez toho, aby boli čo i len ohrození. Vedia, že v prípade návratu ich zastrelia vlastní, v prípade útoku im hrozí bolestivá smrť. Ako sa môžu takí ľudia pozerať do očí zúfalým matkám, ktoré KGB zatvára a deportuje pri ich snahe dostať synov domov? Úplne na smiech potom vyznieva videoinformácia kanála Prikliplene  povidomlenia, ako v meste Barnaul vdove po Romanovi Blinovi priniesol miestny gubernátor na MDŽ dar za zabitého otca 2 detí – krabicu jogurtov. Vdove dlhoval štát 200 tis rubov, ktoré doteraz nevidela…

11. marca 2024 zverejnil kanál ruských vojakov „Nečakaj ma z Ukrajiny“ pohľad na 28 ubitých vlastných vojakov ruskou policajnou jednotkou v tyle pri obci Krinky.

12. marca 2024 sa na svojom kanáli pýšil veliteľ útvaru Achmat – Západ (ich príslušníkom sa ľudovo hovorí Tiktokeri) generálmajor Izmail Agujev popravami ruských vojakov v tyle, ktorí odmietli ísť do boja alebo sa vracali z neúspešného útoku. Tento čečenský militantný moslim ich vyhlásil za zradcov, ich rodiny za poškvrnené a nehodné pohľadu Alaha.

18. apríla 2024 vo večernom vysielaní TV Rossija 1 v rozhovore vyzval veliteľ ruskej nacistickej jednotky DSRG „Rusič“ Alexej Milčakov na hromadné vraždenie ukrajinských zajatcov a dokonca zverejnil inzerát, že kto mu daruje Ukrajinca na rituálnu popravu pri príležitosti pravoslávnej Veľkej noci. Priznal, že jeho jednotka tak činí už od roku 2014. Vysvetľuje to ako „prejav ľudskosti“. Na ich vlajke je hákový kríž…

Veliteľ jednotky Rusič Alexej Milčakov
Príslušník jednotky DSRG Rusič

Časť jednotky pôsobí na fronte, časť zabezpečuje „očistu“ od ustupujúcich a váhajúcich vojakov v tyle, časť vykonáva strážnu službu v zajateckých táboroch a časť sa zúčastňuje trestných výprav proti odporu na okupovaných územiach. Nepripadá vám to povedome? Povedzme… ruské SS. Na ilustráciu – príslušník jednotky Jevgenij Rasskazov, zvaný Topaz, sa verejne na ich kanáli pýšil odrezanými ušami a inými „trofejami“ od vojnových zajatcov.

24.marca 2024 obec Kozinka, Belgorodská oblasť. Zrovnaná so zemou, obyvatelia vyvraždení jednotkou Achmat. Na TV Rossija 1 zverejnil ruský propagandista Vladimír Solovjev, vraj poľutovaniahodný omyl.

V októbri 2023 podpísali kontrakt s armádou Vjačeslav Rjabcev a Andrej Bykov, zvaní Buba a Byk. Obaja boli odsúdení na doživotie za hromadnú vraždu 12 ľudí zo dňa 5.11. 2010. Z ich výpovedí na súde: Vyvraždili 2 kompletné rodiny, najmenšieho 8-mes syna dali na vrch kopy a zapálili, ešte žil.. Po odslúžení necelých 6 mesiacov na Ukrajine sa 24.marca 2024 vrátili ako hrdinovia a užívali si majetok a domy zavraždených. Navyše ich Putin rehabilitoval…

2.marca 2024 mesto Kurgan. 34 ročný Andrej Frolov, väznený za znásilnenie a zavraždenie 8 ročnej dievčiny, podpísal s Wagnerom kontrakt, o pol roka sa vrátil, aby zavraždil a znásilnil ďalšie dieťa. Napriek tomu vyznamenaný… Za čo, za vraždenie detí?

28.9. 2024 v relácii Solovjev VRNews na kanáli Rossija 1 poslanec štátnej dumy RF Andrej Guruljov nechcene priznal, že po evakuácii obyvateľstva z neobsadených dedín Kurskej oblasti dochádza k otvorenému rabovaniu ruskými vojakmi, čím vyvrátil tvrdenie moderátora, že rabujú ukrajinské jednotky.

Zločiny sa nedejú len vo fyzickej oblasti. Postihnuté je aj psychické zdravie mnohých Rusov. 14.marca 2024 pologramotný poslanec štátnej dumy si vo svojom vystúpení v pléne ťažkal, ako holandské tulipány rasovo ničia ruské kvety… Alebo ruský lekár ubezpečoval, ako anglosaské vojská na Ukrajine pijú krv zavraždených detí. No comment.

To je iba zlomok zločinov, ktoré Putinov režim pácha na vlastných ľuďoch. Je nanajvýš potrebné odhaľovať tento zvrátený ruský svet. Niet inej alternatívy, len mu vzdorovať rovnako, ako Hitlerovi. Kto si myslí, že so zlom je možné uzatvárať dohody, toho to nakoniec zožerie. Súčasná slovenská zahraničná politika si to však nemyslí. Ani trocha sa nepoučili zo SNP.

Ficov pokus sfalšovať odkaz SNP je hanebný

08.09.2024

Odkaz SPN bol desiatky rokov falšovaný a deformovaný v prospech súčasných vládcov. Vyše 40 rokov bola do našich hláv nalievaná lož o vedúcej úlohe komunistov v SNP až sa to stalo podľa goebelsovského vzoru o tisíckrát opakovanej lži pravdou. Vraj bez komunistov by dokonca žiadneho SNP nebolo… Faktom je, že komunisti boli v SNP iba okrajovou silou, hlavnú úlohu hrala [...]

Prezidentské voľby sú o tom, či Slovensko zostane na mape Európy

12.03.2024

Nikdy neboli voľby prezidenta SR také dôležité, ako sú tieto. Vzhľadom na nehorázne výsledky parlamentných volieb a situáciu v Európe bude budúci prezident rozhodovať najmä o tom, či sa Slovensko udrží na mape civilizovaných krajín alebo sa vráti do čias Slovenského štátu respektíve do čias ruského impéria. Fico, Pelegrini a Danko so svojou polofašistickou svorkou [...]

Ruské zverstvá – Dmytrivka

18.12.2023

Na Ukrajine je hneď niekoľko dedín s názvom Dmytrivka. Dokonca aj v samotnom okolí Kyjeva sú dve, vzdialené len 45 min jazdy autom. Dmitrivka, ukrajinská dedinka v boroďanskom rajóne so 150 obyvateľmi, 20 minút autom juhozápadne od centra Boroďanky. Tichá, chudobná dedinka, akých sú na Ukrajine tisícky. Dedinské domčeky, drevené ploty, jedna asfaltová cesta stredom dediny, [...]

netanjahu, galant

Minister obrany Galant naznačil, že Izrael sa pripravuje na pozemnú operáciu v Libanone

30.09.2024 14:14

Eskalácia napätia medzi Izraelom a Hizballáhom vyvoláva obavy z uskutočnenia izraelskej pozemnej ofenzívy na juhu Libanonu.

Nottingham, Británia, polícia, zavreté ulice

Zločinecký gang vykorisťoval 16 Čechov, ich práca mala znaky novodobého otroctva

30.09.2024 14:05

Ich práca vykazovala znaky novodobého otroctva a gang ich vykorisťoval vyše štyri roky.

daniel bombic, danny kollár

Extrémistu Daniela Bombica zrejme čoskoro vydajú z Británie na Slovensko

30.09.2024 13:56

Oznámil, že jeho opravný prostriedok bol zamietnutý.

Venezuela, Machadová, Urrutia

Laureátkou Ceny Václava Havla je bojovníčka za práva občanov Venezuely Machadová

30.09.2024 13:35

Cenu za ňu v Štrasburgu prevzala jej dcéra.

dubrava26

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 26
Celková čítanosť: 69663x
Priemerná čítanosť článkov: 2679x

Autor blogu

Kategórie