Založ si blog

Andrej Danko nás chce ochrániť. Pred čím?

Je neuveriteľné, čo všetko sú schopné vyprodukovať štáby politických strán a im spriaznené PR agentúry. Normálne som sa musel kúsok vrátiť, aby som sa presvedčil, či dobre vidím. Na veľkom plagáte sa vyníma hlava „veľkého“ Andreja (Danka) a pod ním: „Ochránime Slovensko!“

Pekné od nich, no pred čím nás chcú chrániť? Mimozemšťanov sme ešte nenašli, životné prostredie už je dokaličené tak, že ani ochranná ruka Andreja nepomôže (ani to nemá v pláne), covid tu bude aj tak. Po fakt hlbokom zamyslení som na to postupne prichádzal. Andrejovu ruku potrebujeme ako soľ.

Andrej nás zachráni pred západnou životnou úrovňou

Ľudkovia, nebojte sa, taká úroveň nám nehrozí (samozrejme okrem Andreja), takže tu bude mať ľahkú úlohu. Máme radi chudobu, svojvôľu štátnej moci, silný štát (rozumej silného vodcu) a strááášne dlhé a prázdne prejavy zaslúžilých bojovníkov za Slovensko. Najradšej žijeme na dlh (však veď to niekto za nás zaplatí, čo tam po tom, že to budú naše deti), nadchýňame sa pri rozkrádačke európskych peňazí (že sú tam aj naše prachy, no a čo…?). Proste západná úroveň nám nevonia. Neznášame demokratické princípy, sme radi v svojej bubline, ktorú nám vytvorili vodcovia. Prejaviť názor? Pochopiť hlbšie súvislosti? Pff, to je fakt nežiadúce, priam hodné opovrhnutia. Máme radi anonymitu, sivú farbu davu, v ktorej skrývame vlastnú tvár, vylievame si svoju frustráciu v bezmennom internete. Takže Andrej, tu máš fakt šancu aspoň niečo splniť.

Andrej – záchrana pred fungujúcim zdravotníctvom

No to by už bolo, keby sme tu mali úroveň napr. francúzskeho či rakúskeho zdravotníctva! Najlepšie by bolo, keby sme sa priblížili ruskému, už nám veľa nechýba. Špeciálne kliniky pre oligarchov – ak sa vôbec chcú unúvať dať sa liečiť doma, alebo výjazdovky do zahraničia, ak chcete, aby sa s vami narábalo ako s človekom. Ošarpané budovy, ponuré ambulancie, čakárne ako z temného filmu. Aby som však Andrejovi nekrivdil, zrejme mu bude vzorom poľské zdravotníctvo. Potrat by bol trestným činom, matka s odumretým plodom môže kľudne zomrieť. Veď čo, manžel si nájde inú… Tu má Andrej tiež veľkú šancu uspieť.

Andrejova čierna mora – vyspelé školstvo

Čo by to už bolo za vzdelávanie, keď by sa tu učili najnovšie vedecké poznatky, ak by boli žiaci vedení k tvorivému pochopeniu, ak by museli vysokoškoláci obhajovať svoje názory pred profesormi ústne! No uznajte, nie je krásne zadať písomné testy s výberom odpovedí? Je úžasné, keď študent môže zakrúžkovať a), b) či c) bez toho, aby pochopil zmysel otázky? Čo by to bolo za pohromu, keby sa žiakom dostalo čo to zo základov sexuálnej výchovy! No a existencia geyov a lesbičiek? Zakázané! Také u nás niet.

Andrej nastavuje hruď liberalizmu

Nie som si istý, či vôbec vie, čo to je. Že by sloboda jednotlivca, tolerencia, právo? Čisto pre Andreja – je odvodený od slova liberté, sloboda. Teda ak chce Andrej zastaviť liberalizmus, chce zastaviť slobodu každého z nás. Mimochodom, títo ultrakonzervatívci chcú diktovať všetkým všetko, ako treba žiť, ako rozmýšľať (radšej nerozmýšľať), ako sa správať, no sami si žijú v tom najliberálnejšom svete, užívajú si majetky, ohadzujú sa platinovými kartami vo vykričených domoch. Ja si ale myslím, že on už je tak zmagorený, že ani nevie, o čom točí.

Andrejov sen – kultúra podľa vzoru SNS

Ideálne by bolo, keby v každej dedinke fungovala bunka Matice slovenskej. Miestny farár ako predseda, člen strany (SNS) ako člen výboru a krčmárka Zuzka ako pokladníčka. Veď slovenský národ je ohrozený! Treba nastaviť vlastnú hruď na jeho záchranu. Pod obrazom veľkého vodcu dáme krčah piva, k tomu bibliu, trhací blok odpustkov a národ bude zachránený. Už nám chýbajú len uniformy (s výložkami)… Zakážeme dlhé vlasy, rock vyhlásime za škodlivú hudbu, nezabudneme ani na zákaz nejakej tej literatúry. Ale počkať, to som asi zablúdil v čase! Nemyslíte?

Takže Andrej, hor sa do boja! Zachráň Slovensko od prosperity, slobody, fungujúceho zdravotníctva či školstva, ochráň našu kultúru! Čo by sme si bez teba počali?

Prezidentské voľby sú o tom, či Slovensko zostane na mape Európy

12.03.2024

Nikdy neboli voľby prezidenta SR také dôležité, ako sú tieto. Vzhľadom na nehorázne výsledky parlamentných volieb a situáciu v Európe bude budúci prezident rozhodovať najmä o tom, či sa Slovensko udrží na mape civilizovaných krajín alebo sa vráti do čias Slovenského štátu respektíve do čias ruského impéria. Fico, Pelegrini a Danko so svojou polofašistickou svorkou [...]

Ruské zverstvá – Dmytrivka

18.12.2023

Na Ukrajine je hneď niekoľko dedín s názvom Dmytrivka. Dokonca aj v samotnom okolí Kyjeva sú dve, vzdialené len 45 min jazdy autom. Dmitrivka, ukrajinská dedinka v boroďanskom rajóne so 150 obyvateľmi, 20 minút autom juhozápadne od centra Boroďanky. Tichá, chudobná dedinka, akých sú na Ukrajine tisícky. Dedinské domčeky, drevené ploty, jedna asfaltová cesta stredom dediny, [...]

Ruské vojnové zločiny pokračujú

11.12.2023

V priemere Rusi spáchajú 160 vojnových zločinov každý deň. Ministerstvo vnútra Ukrajiny už viac ako 21 mesiacov odoláva ruskej totálnej ozbrojenej agresii. Za tento čas policajní vyšetrovatelia zaznamenali viac ako 102 000 vojnových zločinov Ruskej federácie. Informoval o tom minister vnútra Ukrajiny Ihor Klymenko. „V priemere je to každý deň 160. Medzi nimi je [...]

Volodymyr Zelenskyj

Oligarcha, ktorý podporoval Zelenského, je podozrivý z prípravy vraždy

08.05.2024 22:04

Vlani Kolomojskému urobili domovú prehliadku a vzali do vyšetrovacej väzby pre ekonomickú trestnú činnosť.

Boeing 747

A opäť Boeing. Stroju sa pri pristávaní nevysunul predok podvozku

08.05.2024 21:18

Nikomu sa nič nestalo, nehodu ale vyšetruje turecké ministerstvo dopravy.

plenkovič

Chorvátsku bude vládnuť aj krajná pravica. Plenkovič sa dohodol s Penavom

08.05.2024 20:40

Hnutie za vlasť povedie ministerstvo poľnohospodárstva a aj nové ministerstvo demografie.

petr pavel

Rusko rozpútalo rovnako ničivú vojnu, akou bola druhá svetová, uviedol Pavel a citoval Havla

08.05.2024 19:43

Vojnu na Ukrajine označil český prezident za ťažkú skúšku nielen pre Európu.

dubrava26

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 24
Celková čítanosť: 63316x
Priemerná čítanosť článkov: 2638x

Autor blogu

Kategórie