Založ si blog

Putin je nielen zločinec, ale aj zbabelec

Surové, no pravdivé. Nariadil a riadi vraždenie vlastného a ukrajinského ľudu, k tomu používa stalinské a hitlerovské metódy hromadného vyvražďovania. Zjavne preto, lebo sám je fašista. Je to vojnový zločinec. Ak sú námietky, opýtajte sa na Medzinárodnej prokuratúre a  Medzinárodnom trestnom súde, adresa na webe. Vraždí a kradne deti, znásilňuje ženy a mladých mužov, vyhráža sa jadrovými zbraňami.

Je to veľký zbabelec. Skrýva svoj strach za násilím a brutalitou, no v prípade aj toho najmenšieho ohrozenia uteká čo najďalej do svojej luxusnej nory. Stačilo, aby sa zopár vojakov zobralo smerom na Moskvu a kde bol Putin? Utekal kade ľahšie, ďaleko, ďaleko… Vojakom na fronte, ktorú sám vytvoril, sa vyhýba, ako čert kríža. Bojí sa ich hnevu.

Je namieste otázka: koľko ešte mŕtvych Rusov vo vojne treba, aby sa zamysleli nad tým, čo sa vlastne deje? Pol milióna, milión? Potom by museli odstrániť nielen jeho, ale s ním aj celú  mafiu. Kedy im dôjde, že ak nezlikvidujú Putina, tak Putin zlikviduje ich?

Čoho sa najviac bojí, je ruský ľud. Je si vedomý, že ak vojnu na Ukrajine prehrá (a on ju prehrá), tak je koniec jeho existencie. Každý diktátor, ktorý prehral vlastnú vojnu, padol. Preto neváha a ženie do hrobu viac a viac ruských vojakov. Mladí i starí muži a ženy žijú v zákopoch ako potkany, skrývajú sa vo vlastnoručne vykopaných hroboch, živoria v podmienkach, ktoré si mnohí nevedia ani predstaviť. Hynú zranení a zasypaní v bolestiach, okamžitá smrť je pre nich lepší osud. V tom je jeho zbabelosť. Ale aj zbabelosť jeho mocenskej mafie: Medvedeva, Lavrova, Volodina, Šojgua, Gerasimova a celej tzv. Dumy, ktorá podporuje zločinné praktiky vládnej mafie. Aj ďalších propagandistických poskokov, ktorí maľujú červené šípky cez celú Európu až k Atlantiku. Obetujú iných, aby oddialili vlastný osud. Sami si ho pripravili, náš problém je v tom, že ho pripravujú aj pre nás.

Z ruskej armády vytvorili zločineckú organizáciu. Keď vojakom toto všetko dôjde… nechcel by som byť v jeho koži. Stačila malá ukážka z podmoskovských kasární, kde vojaci motostreleckého pluku vyvliekli velenie na dvor a nechali ich nahých stáť pri múre. Výsledok vzbury sa propagande podarilo utajiť. Stále častejšie sú krvavé potýčky medzi vojakmi rôznych národností. Putina musí oblievať studený pot pri pomyslení čo sa stane, keď sa vojaci spoja a obrátia zbrane proti nemu. Prigožin to povedal otvorene.

Drvivá väčšina Rusov sa bojí verejne vysloviť svoj názor. A kto ho vysloví, ide do „ťurmy“. Zatiaľ Putina verejne kritizujú najmä tí, ktorí by neváhali použiť ešte krutejšie metódy a ktorí vytyčujú smery útokov až do Lisabonu. Ich filozófiou je použitie jadrových zbraní, no ako keby nechceli vedieť, že ich má aj druhá strana. Snažia sa oblbovať vlastný ľud rovnako, ako Hitler a Stalin. Ozaj veľmi dobrí žiaci.

Sú aj nebojácni občania, ktorí sa snažia vzoprieť režimu, tých však zatvárajú, sankcionujú a šikanujú. A samozrejme, ostatní sa len prizerajú (sami to poznáme). To je vlastné otrokom, nie hrdému národu! Dá sa preto konštatovať, že Rusi sú momentálne otrocký národ. Dokedy? Je to na nich.

A čo my? Dosť veľká časť slovenských občanov je v sivej zóne. Necháva sa ohlupovať tými, ktorí sledujú vlastné mocenské ciele (Fico), ale aj tými, ktorí sa zasekli v 19. storočí (Danko). Alebo počúvajú fašistov a pustli ich do parlamentu (Kotleba, Uhrík). Dokedy? Ozaj chceme opakovať vlastnú minulosť? Je to len na nás. Ubezpečujem vás, že umelo vytváraný strach sa nedá udržiavať večne. Nakoniec sa obráti proti jeho tvorcom.

Prezidentské voľby sú o tom, či Slovensko zostane na mape Európy

12.03.2024

Nikdy neboli voľby prezidenta SR také dôležité, ako sú tieto. Vzhľadom na nehorázne výsledky parlamentných volieb a situáciu v Európe bude budúci prezident rozhodovať najmä o tom, či sa Slovensko udrží na mape civilizovaných krajín alebo sa vráti do čias Slovenského štátu respektíve do čias ruského impéria. Fico, Pelegrini a Danko so svojou polofašistickou svorkou [...]

Ruské zverstvá – Dmytrivka

18.12.2023

Na Ukrajine je hneď niekoľko dedín s názvom Dmytrivka. Dokonca aj v samotnom okolí Kyjeva sú dve, vzdialené len 45 min jazdy autom. Dmitrivka, ukrajinská dedinka v boroďanskom rajóne so 150 obyvateľmi, 20 minút autom juhozápadne od centra Boroďanky. Tichá, chudobná dedinka, akých sú na Ukrajine tisícky. Dedinské domčeky, drevené ploty, jedna asfaltová cesta stredom dediny, [...]

Ruské vojnové zločiny pokračujú

11.12.2023

V priemere Rusi spáchajú 160 vojnových zločinov každý deň. Ministerstvo vnútra Ukrajiny už viac ako 21 mesiacov odoláva ruskej totálnej ozbrojenej agresii. Za tento čas policajní vyšetrovatelia zaznamenali viac ako 102 000 vojnových zločinov Ruskej federácie. Informoval o tom minister vnútra Ukrajiny Ihor Klymenko. „V priemere je to každý deň 160. Medzi nimi je [...]

vojna na Ukrajine, Volodymyr Zelenskyj

Ukrajina do vojny posiela väzňov. Po vzore Ruska však nejde

08.05.2024 15:14

Norma by mala pomôcť doplniť ukrajinské jednotky a striedať vojakov vyčerpaných po dvoch rokoch bojov.

Kybernetické útoky - autá

Bombové hrozby na školách boli pravdepodobne kybernetickým útokom, uviedla polícia

08.05.2024 15:03, aktualizované: 15:20

Po páchateľovi polícia pátra.

Belarus Election

Lukašenko ulovil poľského sudcu. Platil ho ako špióna? Vo Varšave sú v šoku, hovoria o darebákovi a zradcovi

08.05.2024 15:00

Sudca z Varšavy, ktorý utiekol do Minsku, už slúži propagande Lukašenkovho režimu. Zdúchol napriek tomu, že ho sledovala poľská kontrarozviedka?

Bundestag v Berlíne, Spolkový snem

Berlín verzus Bonn. Druhé „hlavné mesto" stojí Nemcov milióny

08.05.2024 14:15

Aj keď sa Nemecko zjednotilo už v októbri 1990, spolková vláda má stále dve pracoviská. V Bonne dodnes sídli šesť zo 14 ministerstiev, druhé sídlo tam má i spolkový kancelár.

dubrava26

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 24
Celková čítanosť: 63294x
Priemerná čítanosť článkov: 2637x

Autor blogu

Kategórie